Home celebs Gilles De Schryver is voor het eerst papa geworden

Gilles De Schryver is voor het eerst papa geworden

'We zitten op een roze wolk.'

© Photo news

Acteur Gilles De Schryver en zijn vrouw Kristýna verwelkomden in augustus hun allereerste kindje samen. Ze hielden het goede nieuws al die tijd geheim.

Gilles De Schryver (33), de acteur met zijn kenmerkende blonde krullen bekend van onder andere ‘Code 37’, had ongetwijfeld een zomer om nooit meer te vergeten. Niet alleen was hij in juli volop bezig met de opnames voor de nieuwe Vlaamse film ‘Torpedo’, in augustus werd hij ook nog eens voor de allereerste keer papa.

De acteur en zijn Tsjechische vriendin Kristýna stapten vorig jaar in het huwelijksbootje en als kers op de taart kregen ze afgelopen zomer een kindje. Ze keken allebei enorm uit naar de komst van de kleine spruit. ‘Ik heb er zin in’, vertelde Gilles toen in Het Laatste Nieuws.

Buggy voortduwen

Gilles kon het goede nieuws lang geheim houden, want een drietal maanden geleden werd hun gezinnetje uitgebreid. Het koppel kreeg een dochtertje met de mooie naam Olivia Coco. ‘Ons droommeisje stelt het bijzonder goed’, aldus Gilles in Het Laatste Nieuws. ‘Beide ouders zitten op een roze wolk.’

Op Instagram deelde hij een foto waarbij hij de buggy voortduwt. ”s Avonds treed ik op, in het weekend ben ik papa’ schreef hij onder het mooie plaatje. De acteur probeert ondanks zijn drukke agenda zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor zijn kleine meid.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.