Home celebs VIDEO: Enrique Iglesias knuffelt en kust met fan op podium tijdens optreden

VIDEO: Enrique Iglesias knuffelt en kust met fan op podium tijdens optreden

'Mijn vriendje gunt mij dit.'

© Shutterstock / youtube Suzanne Kiel

Onze celebrity crushes zijn onbereikbaar, maar voor de 39-jarige Josephina kwam daar afgelopen weekend verandering in. Zij mocht minutenlang dansen, knuffelen en kussen met haar idool Enrique Iglesias.

Enrique Iglesias trad afgelopen vrijdag op in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Spaanse zanger betovert vrouwen over de hele wereld niet alleen met zijn warme stem, maar ook met zijn goede looks. Hij vroeg net voor hij zijn hit ‘Hero’ zou zingen, wie met hem op het podium wou komen. Uit duizenden gillende vrouwen koos de hunk de 39-jarige Josephina.

Zij beleefde zonder twijfel een van de mooiste dagen van haar leven. Enrique zong het liedje speciaal voor haar, en daar bleef het niet bij. Hij danste intiem met de Hollandse, knuffelde haar innig waarbij hij haar zelfs in de kont kneep én hij gaf haar een paar keer een kus vol op de mond.

‘Ik zoende hem recht op zijn mond!’

Josephina trappelde letterlijk van enthousiasme, en ook de hele concertzaal ging uit zijn dak. ‘Ik had al over dit moment gefantaseerd‘, vertelt de vrouw in Shownieuws. Enrique nodigt namelijk wel vaker een fan uit op het podium. ‘Ik dacht: als ik er sta, dan doe ik het gewoon. Hij ging niet achteruit, dus ik zoende hem recht op zijn mond!’

Of mevrouw Iglesias: Anna Kournikova de mama van zijn tweeling, even gelukkig is met de stunt van haar hubby dat betwijfelen we. En ook Josephina is eigenlijk ‘bezet’. ‘Ik heb een vriend’, vertelt de Nederlandse in Shownieuws. ‘Maar hij gunt mij dit. Voor Enrique mag ik een uitzondering maken.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: