Home celebs ZIEN: Anna Kournikova danst met haar babydochtertje op muziek van hubby Enrique...

ZIEN: Anna Kournikova danst met haar babydochtertje op muziek van hubby Enrique Iglesias

Schattig!

Instagram @annakournikova

Ex-toptennisster Anna Kournikova kreeg eind vorig jaar samen met zanger Enrique Iglesias een schattige tweeling. Het moederschap bevalt Anna duidelijk, want ze postte onlangs een filmpje waarin ze op Enriques nieuwe single danst samen met hun dochtertje Lucy. Cute!

Anna Kournikova en Enrique Iglesias zijn al meer dan zestien jaar samen. Eind vorig jaar kreeg het celebritykoppel tot ieders grote verbazing een tweeling: Lucy en Nicholas. Ze slaagden erin om de zwangerschap die hele tijd geheim te houden voor het grote publiek. De twee zijn in de wolken met de komst van hun kleintjes en noemen ze allebei ‘my sunshine’, of ‘mijn zonnestraaltje‘.

Anna kan zich uitstekend vinden in haar nieuwe rol als mama. Dat blijkt uit een filmpje dat ze onlangs postte op haar Instagrampagina. Daarin zien we de knappe blondine dansen met de klein Lucy in een draagzak rond haar middel. Zowel mama Anna als baby Lucy amuseren zich te pletter en hebben een gigantische glimlach op hun gezicht. ‘Girlfun’, schreef Anna bij de video.

‘Ik hoop dat je mijn dansmoves niet erft’

Leuk weetje is dat de muziek waarop Anna staat te shaken afkomstig is van haar hubby Enrique Iglesias. Het is zijn nieuwste single ‘Move to Miami’ samen met Pitbull. Geen betere manier om wat reclame te maken voor die schijf dan dochterlief te laten dansen op de muziek van papa.

Dat het liedje een hit wordt, daar is Anna steevast van overtuigd. Over haar dancing skills is ze iets minder zeker. ‘Kleintje, ik hoop dat je mijn dansmoves niet erft’, schreef ze al lachend bij de video, gevolgd door verschillende smileys. Wij vinden dat dat heel goed meevalt!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: