https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs VERRASSING: Enrique Iglesias en Anna Kournikova verwelkomen tweeling

VERRASSING: Enrique Iglesias en Anna Kournikova verwelkomen tweeling

Haast niemand wist dat Anna zwanger was...

Zanger Enrique Iglesias (42) en voormalig proftennisspeelster Anna Kournikova (36) verwelkomden afgelopen weekend een tweeling. En dat terwijl er amper iemand op de hoogte was van Anna’s zwangerschap.

Het is naar goede gewoonte weer de showbizzsite TMZ die de primeur naar buiten bracht: ‘Bronnen in Miami vertellen ons dat Anna afgelopen zaterdag een jongen en een meisje op de wereld heeft gezet. Hun namen zijn Nicholas en Lucy.’

Enrique Iglesias en Anna Kournikova zijn al een koppel sinds 2002 en er gaan al een hele tijd geruchten de ronde dat de twee getrouwd zijn. Dat nieuws werd echter nooit bevestigd. Enrique en Anna weten duidelijk hoe ze de media moeten omzeilen. Al sinds november 2016 werden ze niet meer samen gefotografeerd door paparazzi en daardoor wist dus ook helemaal niemand buiten hun intieme kringen dat Anna zwanger was van een tweeling.

In ‘t geniep

Verrassend is wel dat Anna op 9 augustus (wanneer ze als alles goed verliep al 6 maanden ver was) nog een foto op Instagram postte waarop te zien is hoe ze buiten aan het sporten is. Haar sporttop zit dan ook wel héél los, maar geen kat dat dat opmerkte… Anna’s lichaam ziet er verder wel bijzonder slank uit voor een vrouw die al zes maanden een tweeling in haar buik draagt.

We wensen Enrique en Anna een dikke proficiat met hun twee kleine spruitjes en alle geluk van de wereld. Hopelijk bevestigt het koppel binnenkort de geboorte van hun tweeling…

I shrunk my #dog ?#miami #love #dogs

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

#miamiwinter #зимушказима #nofilterneeded

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on

Lees ook: