Home celebs WOW: deze Engelse versie van ‘Het Is Een Nacht’ moet je gehoord...

WOW: deze Engelse versie van ‘Het Is Een Nacht’ moet je gehoord hebben

Milo Meskens geeft een verrassende draai aan het 90′s-nummer van Guus Meeuwis!

Deze week knallen er uitsluitend 90’s hits uit de boxen van Qmusic. Dat komt omdat de radiozender bezig is met de Top 500 van de 90’s. Elke ochtend ontvangen dj’s Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck een gast die in die periode geboren is, en zanger Milo Meskens is er daar een van. Speciaal voor deze gelegenheid bracht hij een verrassende versie van ‘Het Is Een Nacht’.

Morgen komen we eindelijk te weten wie er op nummer 1 staat in de Top 500 van de 90’s op Qmusic. Om het aftellen wat leuker te maken nodigen Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck elke ochtend een artiest uit die in die periode geboren is. Onder anderen Ketnetwrapster Sien en Olivia Trappeniers, bekend van ‘The Voice van Vlaanderen’ passeerden al de revue, maar de performance van Milo Meskens vinden wij nét dat tikkeltje magischer.

Kippenvel

Milo bracht ‘Het Is Een Nacht‘ van Guus Meeuwis in een ander jasje. Hij zong het nummer uit zijn geboortejaar (1995) in het Engels en die versie valt alvast in de smaak. Zelfs bij Guus Meeuwis himself. ‘Het is gewoon magisch’, vertelde hij vanochtend op de radio.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Milo Meskens werd in 2015 bekend dankzij De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Hij mocht ook al het voorprogramma van Manoeuvres, de band van Sean Dhondt, verzorgen en in 2016 bracht hij zijn allereerste grote hit ‘Here with Me‘ uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: