Home celebs Ella Leyers en Faisal na bijna twee jaar uit elkaar

Ella Leyers en Faisal na bijna twee jaar uit elkaar

Ella's mama ontkent de geruchten dat de actrice al iemand anders zou hebben.

Ella Leyers
© Belga Photo Kurt Desplenter/ VRT

Ella Leyers en dj Faisal Chatar zijn geen koppel meer. Dat bevestigt Ella’s mama Anne in Dag Allemaal. Maar de geruchten dat de actrice haar vriend van bijna twee jaar verliet voor iemand anders kloppen volgens mama Leyers niet.

Van dolverliefd naar vrijgezel

Het jaar begint met een onverwachte breuk in BV-land. In oktober schreven we nog hoe Ella Leyers (30) verliefd vertelde dat ze graag met ‘De Ideale Wereld’-copresentator Faisal (28) wilde trouwen, maar nu zijn de twee uit elkaar. De reden voor de breuk is niet gekend. De twee waren bijna twee jaar samen.

In Dag Allemaal wordt geïnsinueerd dat Ella iets zou hebben met familievriend Nathan Ambach, de zoon van Paul ‘Boogie Boy’ Ambach, met wie ze eind november in Zuid-Afrika was. Dat gerucht ontkent Ella’s mama. Volgens haar zijn de twee al heel lang vrienden en is Nathan een verstokte vrijgezel, dus is een relatie zelfs niet aan de orde.

View this post on Instagram

Überritje #4791827

A post shared by Ella Leyers (@ella.leyers) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten