Home celebs Dina Tersago in tranen op Instagram: ‘Mijn moederhart breekt’

Dina Tersago in tranen op Instagram: ‘Mijn moederhart breekt’

De presentatrice ziet haar zoontjes Thor en Isak momenteel heel weinig omwille van haar werk.

Dina Tersago deelde vandaag een doodeerlijke post op Instagram waarmee ze laat zien dat het leven als werkende mama hard is, ook in de showbizz. Onder een selfie die ze tijdens een huilbui nam, schrijft ze dat haar moederhart breekt wanneer ze beseft hoe weinig tijd ze tegenwoordig met haar kindjes kan spenderen.

‘Het leven zoals het is: being a working mom’, schrijft ‘Boer Zkt Vrouw’-presentatrice Dina Tersago onder een foto van haar mooi opgemaakt gezicht. Vrolijk ziet ze er echter niet uit. Als je de volgende foto bekijkt zie je waarom: de mama van twee huilde vanochtend tranen met tuiten nadat ze haar zoontjes Isak (3) en Thor (1) afzette aan de schoolpoort.

‘Ik heb momenteel een super drukke agenda waardoor ik de kindjes amper zie’, legt ze uit. ‘Ik ben weg voor ze wakker worden en kom thuis als ze al slapen. Thor huilde toen ik hem afzette en hij wilde me niet loslaten… Dan breekt mijn moederhart en schiet mijn gemoed vol. 💔 Herkenbaar? 😢’ Eventjes later zat Dina wel gewoon weer in de make-upstoel, klaar om haar werk te doen.

Steun van mama’s

Mama’s reageren massaal onder Dina’s post om haar te laten weten dat haar situatie inderdaad erg herkenbaar is. De presentatrice krijgt onder andere steun van bekende collega’s en mama’s Evi Hanssen, Josje, Sofie Dumont en Anke Buckinx.

Dina werkt momenteel samen met An Lemmens aan een nieuw seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw-De Wereld Rond’. Het zou niet meer héél lang mogen duren voor we te weten komen welke buitenlandse boeren dit jaar op zoek gaan naar een lief, en daar hoort natuurlijk een voorstellingsaflevering bij. Daarnaast werkt Dina aan ‘Blind Gekocht’, een nieuw programma voor VIER waarin mensen voor hen een huis laten kopen door experten, zónder dat ze dat huis ooit zagen.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.