Home celebs Deze live performance van Ed Sheeran is pure perfectie

Deze live performance van Ed Sheeran is pure perfectie

Onze rosse god doet het weer.

Ed Sheeran

Ed Sheeran was deze week te gast bij de Britse versie van ‘The X Factor’. Onze favoriete rosse zanger blies iedereen, inclusief de jury, omver. Yep, that’s what the real x factor is!

‘The X Factor UK‘ verwelkomde deze week een bijzondere gast op het podium. Niemand minder dan Ed Sheeran mocht aan de kandidaten laten zien wat de jury nu echt bedoelt met dé x-factor. De zanger bracht met een orkest een live versie van zijn nieuwste hit ‘Perfect‘. En jawel, dat was alweer een schot in de roos.

Na zijn prachtige performance kreeg Ed een luid applaus van de zaal en een staande ovatie van de jury. Nicole Scherzinger gaf zelfs een kleine buiging. Het lijkt er dus op dat onze rosse god goed aan het genezen is van zijn gebroken armen. Oef!

Heugelijke tijden

Ed Sheeran is ondertussen opnieuw aan zijn tournee begonnen, en vanaf nu zal hij het nog drukker krijgen, want hij mag peter worden van het zoontje van zanger James Blunt. De twee zijn al jarenlang goede vrienden, hebben samen enkele nieuwe nummers geschreven en nu zijn ze verbonden voor het leven. Cute! Wij zijn er alvast zeker van dat Ed de ideale peter gaat zijn.

@jamesblunt @marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.