Home celebs Deze BV brak haar pols tijdens tv-programma

Deze BV brak haar pols tijdens tv-programma

De pijnlijke val staat op camera.

Eén

Saartje Vandendriessche neemt het in het Eén-programma ‘Op de Man af’ telkens in een extreme sport op tegen een mannelijke BV. Tijdens haar voorbereiding voor de zotte wedstrijd ‘Crashed Ice’ kwam ze zwaar ten val en brak ze haar pols.

Saartje Vandendriessche staat haar mannetje in het programma ‘Op de Man af’. Ze nam al deel aan zes uitdagingen, waarvan ze de helft won. Drie keer gaf ze die mannen, waaronder Mathias Vergels en Jan Van Looveren, dus ferm op hun neus. Op valentijn ga je de aflevering zien waar ze het opneemt tegen Louis Talpe in de wedstrijd ‘Crashed Ice’. Geloof ons, het ís even erg als het klinkt. In de race moet je tegen hoge snelheid een berg afschaatsen en rotsen over springen.

Spoed

Saartje bereidde zich zoals alle andere keren enorm goed voor en ze wordt begeleid door verschillende coaches, maar toch liep het deze keer serieus mis. Tijdens een van haar trainingen in een skatepark moest ze meer snelheid proberen halen en ze dreef zichzelf tot het absolute uiterste. Helaas kwam ze daarbij tijdens het afdalen van een ramp hard ten val op haar linkerpols. Ze werd onmiddellijk naar spoed gebracht en daar kwam de pijnlijke diagnose: een gebroken pols. Saartje barstte in tranen uit. ‘Dit is een drama’, aldus de presentatrice op Eén.

Finland

Logischerwijs raadde de dokter Saartje aan om absoluut niet verder te schaatsen. Het risico dat ze opnieuw zou vallen en de pols helemaal zou doorbreken was te groot. Hierdoor werd de uitdaging een paar weken verlegd en trok Saartje pas een aantal dagen geleden naar Finland voor de ‘Crashed Ice’-race. Die spannende aflevering is op valentijn te zien op Eén. Hopelijk zien we deze keer enkel tranen van geluk!

Lees ook: