Home celebs De cast van Friends vroeger en nu

De cast van Friends vroeger en nu

Reporters
Monica, Chandler, Phoebe, Rachel, Ross en Joey. De zes vrienden uit de Amerikaanse sitcom Friends waren na tien seizoenen bulderlachen ook een beetje onze vrienden geworden. Van 1994 tot 2004 maakten ze het mooie weer op ons televisiescherm. Maar hoe zien onze bff's er vandaag uit?

Friends vroeger en nu

Wereldberoemd werd Jennifer Aniston door haar rol als Rachel Green. Vooral haar kapsels en haar knipperlichtrelatie met Ross werden gesmaakt. Maar ook na het Friends-tijdperk boert Aniston goed. Ze verscheen in populaire romkoms als Rumor Has it..., He’s Just Not That Into You, Horrible Bosses, en We’re The Millers en ze sloeg hunk Justin Theroux aan de haak. Maar in die relatie heeft ze volgens de boekskes ook wat last van het knipperlichteffect.

Friends vroeger en nu

Matthew Perry ziet er dan wel iets minder fris en fit uit vandaag, maar hij verveelt zich alleszins niet na Friends. Onlangs verscheen hij nog in een aflevering van Cougar Town naast Courteney – Monica Geller – Cox.

Friends vroeger en nu

Joey – How you doin' – Tribbiani deed ons lachen, neen gieren als we naar Friends keken. Matt LeBlanc hernam zijn rol van Joey nog eens in de (flauwe!) Friends spin-off Joey. Sinds 2011 speelt LeBlanc een versie van zichzelf in de televisieserie Episodes.

Friends vroeger en nu

Monica Geller veroverde menig televisiekijkend hart toen ze Chandler ten huwelijk vroeg. Nu lijkt Courteney Cox strakker dan ooit (botox!) en speelt ze de gescheiden, wijndrinkende Jules Cobb in de Amerikaanse sitcom Cougar Town.

Friends vroeger en nu

You either love her or you hate her. Lisa Kudrow speelde tien jaar lang Phoebe Buffay: een gekke – 'a pimp spit in my mouth'-, flamboyante vrouw. Voor die rol kreeg ze een Emmy Award in 1998, een American Comedy Award in 2000 en een Golden Satellite Award in 2001. Ze werd ook genomineerd voor onder meer een Golden Globe en nog zes Emmy's. Not to shabby! Na Friends zagen we Kudrow nog in de televisieserie Scandal en in films als P.S. I Love You en Easy A.

Friends vroeger en nu

Ross Geller, misschien missen we 'm nog het meeste. De stuntelige nerd met z'n voorliefde voor dino's en… Rachel! Na Friends verdween David Schwimmer achter de schermen. Je hoorde hem wel nog als Melvin in de animatiefilm Madagascar.

*Zo zou Friends er in 2015 uitzien

*Hoe Friends ons leven veranderde

FL15

Goed nieuws: je kan Flair ook lezen op je tablet! Download snel de gratis app op MagStore en lees je favoriete magazine altijd en overal.

 

Heb je een abonnement op de papieren Flair? Dan is je toegang tot de digitale Flair inbegrepen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.