Home celebs ‘Catfish’-presentator Nev Schulman is opnieuw papa geworden

‘Catfish’-presentator Nev Schulman is opnieuw papa geworden

Hij deelde een vertederend filmpje met zijn zoontje op Instagram.

© Photo news

Nev Schulman, de presentator van het populaire MTV-programma ‘Catfish’, en zijn vrouw Laura Perlongo verwelkomden hun tweede kindje.

Nev Schulman (34) kennen we allemaal als de bedenker en presentator van het MTV-programma ‘Catfish’. Daarin ontmaskert hij catfish, mensen die zich online voordoen als iemand anders. Zelf kent hij meer geluk in de liefde. Hij mocht woensdag dan ook samen met zijn vrouw Laura Perlongo hun tweede kindje verwelkomen.

View this post on Instagram

Jew*???. Happy Hanukkah!

A post shared by Nev Schulman (@nevschulman) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Een klein perfect zoon-straaltje’

Het koppel trouwde in de zomer van 2017. Ze hebben samen al een dochtertje van twee jaar Cleo, en zij kreeg er nu een broertje bij. De kleine spruit kreeg de mooie naam Beau Bobby Bruce. Zowel Beau als de mama stellen het goed. ‘Beau en Laura zijn continu aan het giechelen en knuffelen’, schreef Nev bij een vertederende video op zijn Instagrampagina.

In het filmpje zien we hoe papa Nev zijn zoontje lief vasthoudt in zijn armen en hoe de twee een dutje doen. Cute! Beau is een flink baasje dat zo’n 3,5 kilo weegt. ‘Een klein perfect zoon-straaltje’, grapt Nev op sociale media. ‘We kunnen niet gelukkiger zijn.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: