Home Lifestyle Body BV’s werken mee aan opvallende campagne om geld in te zamelen voor...

BV’s werken mee aan opvallende campagne om geld in te zamelen voor HIV-onderzoek

Goedele Liekens, Barbara Sarafian en Kadèr Gürbüz dragen hun steentje bij.

YouTube

Het UZ Gent wist grote namen te strikken voor hun nieuwste campagne die oproept om geld in te zamelen voor het onderzoek naar HIV. Niemand minder dan Barbara Sarafian, Goedele Liekens en Kadèr Gürbüz dragen hun steentje bij in een opvallende videoboodschap.

Het filmpje begint met de drie bekende vrouwen die in niks anders gehuld zijn dan rode linten en wit/rode make-up, en zo de ernstige feiten van de ziekte opsommen. Het dodelijke virus heeft vorig jaar meer dan 1,8 miljoen mannen, vrouwen, kinderen en ouderen besmet. Verspreid over alle continenten leven 37 miljoen mensen met het virus. Maar nog steeds is er geen geneesmiddel gevonden. Nochtans werken wetenschappers dag en nacht om HIV te ontrafelen en dat onder een enorme tijds- en gelddruk.

Vieren

Dan krijgt de video plots een volledig andere wending. De sombere muziek en beelden maken plaats voor een glimlach en… feest! Barbara, Kadèr en Goedele roepen jullie immers op om te vieren en zo geld in te zamelen voor het HIV-onderzoek. Levens redden en fondsen werven hoeft niet altijd saai te zijn, volgens de vrouwelijke BV’s. In het ICC in Gent vindt er daarom op 9 december een groot event, HIV Ontrafelen Fundraising, plaats.

Centen

De beste Gentse cateraars en chefs, een glamoureuze modeshow, steengoede artiesten zoals Gabriel Rios en bekende gasten zoals Luk Alloo zullen aanwezig zijn. Zo willen Goedele, Barbara en Kadèr iedereen oproepen om meer aandacht te geven aan HIV en vooral om meer centen in te zamelen en zo het virus een halt toe te roepen.

Meer info en tickets via deze site.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: