Home celebs BREAKING: Miguel verliet Tanja Dexters voor deze vrouw

BREAKING: Miguel verliet Tanja Dexters voor deze vrouw

Tanja's grootste vrees komt uit

Facebook
We waren allemaal in schok toen Tanja Dexters en haar partner Miguel na tien jaar uit elkaar gingen. Miguel is ondertussen op Ibiza uitgekomen voor zijn nieuwe relatie. Hoewel hij altijd ontkende dat hij Tanja verliet voor een andere vrouw, wist Dag Allemaal nu de waarheid aan het licht te brengen. De vrees van Tanja dat Miguel haar verliet voor een andere vrouw is werkelijkheid geworden.

Enkele maanden na de breuk met Tanja, met wie hij een dochtertje Valentina heeft en verloofd was, duikt Miguel (38) op op Facebookfoto's van de 24-jarige Robin terwijl ze samen een huwelijk bijwonen. 'Op een magisch huwelijk met mijn geliefde', schreef Robin erbij. Beiden deelden deze romantische kiekjes op sociale media.

De foto’s bevestigen waar Tanja al die tijd voor vreesde. 'Vier jaar geleden begon hij met een meisje te flirten dat voor hem werkt', vertelde ze enkele weken geleden in Dag Allemaal. 'Hij beweert dat ze geen relatie hebben, maar ik ben niet naïef, he.'

kan

Het interview met Tanja in Dag Allemaal viel toen niet in goede aarde bij Miguel. 'Aandacht aandacht aandacht… Ik wil AANDACHT!!', schreef hij toen op Facebook, vergezeld door de hashtag #getalife. To be continued, denken wij!