Home celebs Blake Lively: ‘Ik hou van mijn echtgenoot… meestal toch’

Blake Lively: ‘Ik hou van mijn echtgenoot… meestal toch’

Zit er een haar in de boter bij Blake Lively en Ryan Reynolds?

Blake Lively
PHOTO NEWS

Als je ’t ons vraagt, is de hashtag #relationshipgoals uitgevonden voor Blake Lively en Ryan Reynolds. Maar in een recent interview geeft de 29-jarige actrice toe haar echtgenoot niet áltijd graag te zien.

In het septembernummer van Glamour, dat volgende week in de winkel ligt, is Blake Lively – die eind volgende maand haar dertigste verjaardag viert – bijzonder openhartig over haar huwelijk met Ryan Reynolds (40).

Hoewel Ryans tweets over onze kinderen volledig verzonnen zijn, vind ik ze geweldig.

Zo verklapt ze dat ze zijn tweets over hun kinderen – net als wij – hi-la-risch vindt. ‘Hoewel ze volledig verzonnen zijn, vind ik ze geweldig. Hij leest ze soms voor, voordat hij ze tweet om me aan het lachen te maken. Ik ben zo verliefd op hem als hij die dingen schrijft. Ik bedoel, ik ben meestal verliefd op hem, maar vooral op dat moment.’

Haar in de boter?

Voor zij die panikeren dat er een haar in de boter zit tussen de twee, verklaart Lively zich nader. ‘Ik zeg “meestal” want als ik zeg “Oh, ik ben zo verliefd op hem de hele tijd”, dan rollen mensen met hun ogen à la “Oh, haar leven is zo geweldig, ze is zo perfect”. Dus dat is mijn verdedigingsmechanisme.’

Mensen rollen nogal makkelijk met hun ogen à la “Oh, haar leven is zo geweldig, ze is zo perfect”.

Laat er dus geen twijfel over bestaan dat de ‘Gossip Girl’-actrice zielsveel van haar echtgenoot houdt. Ze noemt hem zelfs haar beste vriend. ‘Als er in andere relaties iets scheef zat, belde ik naar mijn vriendinnen of mijn zus om raad’, vertelt Lively.

‘Met Ryan is het anders. We waren eerst lange tijd bevriend voor we een koppel werden en ik behandel hem ook als een vriendin. Dan zeg ik “Hey, er is iets gebeurd en ik voel me er niet goed bij. Wat moet ik doen?”. Hij doet hetzelfde voor mij. Hij behandelt me als zijn beste maatje.

Hoe het allemaal begon…

Reynolds en Lively leerden elkaar in 2010 kennen op de set van de (geflopte) film ‘Green Lantern‘. Pas een jaar later waren ze officieel samen. In de zomer van 2012 kocht het acteurskoppel een huis in Bedford (New York) en enkele weken later trouwden ze op 9 september in Boone Hall in Mount Pleasant (South Carolina), waar een groot deel van ‘The Notebook’ werd gefilmd. In december 2014 verwelkomden ze hun eerste dochter James. Twee jaar later volgde haar zusje Ines.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.