Home celebs Ben Segers lanceert hilarische kerstsingle ‘Hells Bells’

Ben Segers lanceert hilarische kerstsingle ‘Hells Bells’

Het begin van een mooie, nieuwe carrière? ;-)

Hells Bells
© YouTube

Na zijn carrière als acteur bij ‘Wat Als?’ of ‘Safety First’ lijkt Ben Segers het deze kerst over een andere boeg te gooien. De 43-jarige acteur lanceerde ter promotie van zijn nieuwe theaterstuk ‘Hells Bells’ namelijk een allereerste kerstsingle. En die klinkt hilarisch!

Verwacht je niet aan vrolijke belletjes of een magisch koor op de achtergrond, ‘Hells Bells‘ werd een kerstsingle in een metal-sausje. En daarmee dus een flink knipoog naar de hit van AC/DC. Ben Segers lanceerde het lied naar aanleiding van zijn nieuwste theaterstuk: ‘Hells Bells’, waar ook Lucas Van den Eynde, Bert Huysentruyt en Dominique Mondelaers in mee zullen spelen.

‘Het gaat over vier bevriende veertigers die samen in een metalband spelen, zonder veel succes’, vertelt Segers aan Het Nieuwsblad. ‘Ze hebben maar één droom: een eigen album maken. Maar de groep komt niet van de grond – bijster goed zijn ze niet – en ze hebben geen centen om de plaat zelf te betalen. Dus besluiten ze om even plat op de buik te gaan en geld in het laatje te brengen met een kerstsingle. G.L.O.R.I.A., dus.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Het nummer en de clip horen bij het toneel, maar we vonden het zo leuk dat we hebben beslist het ook uit te brengen. Het is tenslotte bijna eindejaar.’ En dat leek een slimme zet. De video werd al duizenden keren bekeken en ook de helft van de voorstellingen is ondertussen uitverkocht.

Wil jij het hilarische theaterstuk ook niet missen? Meer info vind je op de website van theatergezelschap Jimmenas.

Lees ook: