Home celebs ZIEN: Barack Obama deelt opnieuw vertederende verjaardagsboodschap voor zijn vrouw Michelle

ZIEN: Barack Obama deelt opnieuw vertederende verjaardagsboodschap voor zijn vrouw Michelle

Keer op keer weet hij ons te ontroeren.

michelle en barack obama
© Getty

Barack Obama en Michelle Obama mogen dan niet meer in het Witte Huis wonen, maar heel wat mensen zijn de voormalige president van de Verenigde Staten nog niet vergeten. Zijn aanhangers volgen hem dan ook op de voet en zo konden ze de vertederende verjaardagsboodschap zien die hij gisteren deelde voor zijn jarige vrouw Michelle.

Gisteren, op vrijdag 17 januari, deelde Barack Obama op Twitter een eerbetoon aan zijn jarige vrouw Michelle Obama. Het gaat om een fotocollage van vier foto’s waar het koppel samen in te zien is. ‘Op elk moment ben jij mijn ster. Gelukkige verjaardag, baby’, schreef de voormalige president bij de reeks schattige foto’s.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het is bovendien niet de eerste keer dat het koppel iets deelt als eerbetoon aan een (huwelijks)verjaardag. Zo deelde Obama in oktober een foto waar hij samen met Michelle naar een zonsondergang kijkt. Dit als ode aan hun 27ste huwelijksverjaardag. ‘Zoals The Beatles het gezegd hebben: het wordt alleen maar beter’. Zucht…

Lees ook: