Home celebs BABYNIEUWS: Cardi B is bevallen van haar eerste kindje

BABYNIEUWS: Cardi B is bevallen van haar eerste kindje

De populaire rapster deelt het nieuws via Instagram en onthult meteen ook het geslacht én de bijzondere naam van de baby.

Cardi B (25) is gisteren bevallen van haar eerste kindje met rapper Offset (26), dat deelt de hiphop-ster zelf mee via Instagram. De rapster onthult meteen ook de originele naam en het geslacht van de baby.

Cardi B laat via een prachtige foto op Instagram weten dat ze gisteren is bevallen van dochter Kulture Kiari Cephus! 

Kulture Kiari Cephus 07/10/18?? @offsetyrn

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De bijzondere naam van de baby verwijst naar de albums ‘Culture (januari 2017) en ‘Culture II’ (januari 2018) van Migos, de driekoppige rapgroep waar kersverse papa Offset lid van is. De tweede voornaam van de baby, Kiari, is dan weer de geboortenaam van rapper Offset.

Cardi B en Offset zijn samen sinds begin vorig jaar en stapten in alle geheim in het huwelijksbootje op 20 september 2017. Kulture Kiari Cephus is het eerste kindje van de 25-jarige Cardi en het vierde voor haar rapper-hubby.

Mosterd gehaald bij Beyoncé?

Volgens verschillende fans heeft de foto waarmee Cardi B haar bevalling aankondigt veel weg van de zwangerschapsaankondiging van Beyoncé. Toen Queen B voor het eerst bekend maakte dat ze zwanger was van tweeling Sir en Rumi Carter (1), deed ze dat met een fotoshoot omringd door kleurrijke bloemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook Cardi zit tussen weelderige bloemen terwijl ze haar hoogzwangere buik vasthoudt, maar in tegenstelling tot Beyoncé is de rapster poedelnaakt. Is het puur toeval of heeft Bey een nieuwe trend gestart?

Lees ook: