Home celebs CUTE: baby Archie maakt z’n debuut in Zuid-Afrika tijdens bezoek aan aartsbisschop...

CUTE: baby Archie maakt z’n debuut in Zuid-Afrika tijdens bezoek aan aartsbisschop Desmond Tutu

'Je mag de aartsbisschop ontmoeten!', kirt een glunderende prins Harry in een aandoenlijke video.

Archie
© Getty Images

We hebben er drie dagen op moeten wachten, maar Archie Mountbatten-Windsor heeft zonet z’n debuut gemaakt tijdens de Royal Africa Tour. En we kunnen er niet omheen: het bijna vijf maanden oude zoontje van Meghan Markle (38) en prins Harry (35) lijkt als twee druppels water op zijn vader toen ie klein was.

Baby Archie kreeg vandaag, op de derde dag van de Royal Africa Tour, de eer een bezoekje te brengen aan de Zuid-Afrikaanse aartsbisschop Desmond Tutu.

‘Je mag de aartsbisschop ontmoeten!’, hoor je een glunderende prins Harry in onderstaande video kirren tegen zijn zoontje die een kruippakje van de Zweedse modeketen H&M droeg. Naar verluidt wist de 87-jarige Tutu niet dat het koppel hun baby zou meenemen en was dan ook blij verrast.

Twee druppels water

Het koninklijke bezoek van Meghan, Harry en Archie aan Zuid-Afrika zal maar liefst tien dagen duren. De hertogin zal in Kaapstad blijven met hun zoon terwijl de hertog in de komende dagen Botswana, Angola en Malawi bezoekt. De laatste twee dagen van de tournee zal het jonge gezin doorbrengen in Johannesburg.

Het trio arriveerde maandagochtend in Kaapstad en dat leverde een überschattig kiekje op van kleine Archie met een mutsje dat bijna identiek is als het exemplaar dat zijn vader droeg in 1985 op de arm van zijn moeder, prinses Diana.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.