Home celebs ZIEN: deze ‘American Idol’-kandidaat doet het hart van Katy Perry sneller slaan

ZIEN: deze ‘American Idol’-kandidaat doet het hart van Katy Perry sneller slaan

Wij begrijpen waarom.

Tijdens de audities voor ‘American Idol’ passeren er honderden zangers en zangeressen. De een klinkt al wat valser dan de ander, maar wij zijn er zeker van dat jurylid Katy Perry zich de volgende muzikant nog lang – heel lang – zal herinneren. En dat op de positieve manier, welteverstaan.

Als jurylid van eender welke talentenjacht zie je heel wat volk de revue passeren. Voor het nieuwe seizoen van ‘American Idol‘ nemen Katy PerryLionel Richie en Luke Bryan plaats in de jurystoelen. Ze zijn alle drie goed afgestemd op elkaar, maar wanneer een zekere Trevor Holmes binnenwandelt, nemen de emoties van Katy Perry de bovenhand.

Zingende bouwvakker

De 27-jarige Trevor Holmes wist meteen de aandacht van Katy Perry te strikken en Luke Bryan bestempelde hem als de ‘dreamboat‘ van het programma. En dat allemaal nog voor Trevor één woord gezongen had. Maar het ideaalbeeld van Trevor wordt nog beter wanneer hij vertelt over zijn werk. ‘Ik werk momenteel als een parttime bouwvakker omdat ik mijn zieke mama wil helpen. Maar nu streef ik mijn droom als muzikant na’, vertelde hij. SMELT!

Een zingende bouwvakker die ervan houdt om voor zijn mama te zorgen, dat ziet Katy wel zitten. Na de gezellige babbel begon Trevor te zingen en paste het plaatje volledig. Helaas moet Trevor wel roet in het eten gooien, want de man is al van ‘t straat…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: