Home celebs MUST SEE: Alex Agnew kondigt tiende comedyshow in het Sportpaleis aan

MUST SEE: Alex Agnew kondigt tiende comedyshow in het Sportpaleis aan

De ticketverkoop start vrijdag. Snel zijn is de boodschap!

© Photo News PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS

Ladies, mark your calendar! Op 30 mei 2019 staat Alex Agnew (45) in het Sportpaleis met zijn gloednieuwe show ‘Be Careful What You Wish For’. Het genderdebat, feminisme, #metoo en cultuurrelativisme zijn slechts enkele onderwerpen waaraan je je alvast mag verwachten.

Het zal de tiende keer zijn dat Alex ons in het Sportpaleis buikpijn van het lachen zal bezorgen. ‘Omdat zalen vullen en mensen laten lachen nu eenmaal in mijn DNA zit. Omdat een lange comedysabbat geen optie meer is. Omdat het opnieuw tijd is om “het woord” te verkondigen’, aldus Alex.

Zijn laatste show ‘Unfinished Business’ gaf hij in 2016, maar de comedian bleef in tussentijd niet stilzitten. Denk maar aan ‘De Zwaarte Lijst’ die hij dit jaar voor de laatste keer presenteerde op Studio Brussel, de podcast ‘Welcome to the AA’ en zijn werk als frontman bij metalband Diablo Blvd, waarmee hij deze zomer op het hoofdpodium van Graspop staat. Als we de affiche van de show – waarop Alex half als man en half als vrouw te zien is – bekijken, zal de vrouw uitvoerig aan bod komen met onderwerpen als gender, feminisme en #metoo.

De ticketverkoop start op vrijdag 1 juni om 10 uur.

P.S. Voorlopig staat er nog maar één show gepland, dus snel zijn is de boodschap!

Tekst: Chloë Foubert

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.