Home celebs Abby Lee uit ‘Dance Moms’ is uit de gevangenis

Abby Lee uit ‘Dance Moms’ is uit de gevangenis

In mei vorig jaar werd ze veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar nadat ze schuldig werd bevonden aan fraude.

Vorig jaar in mei werd Abby Lee Miller uit ‘Dance Moms’ veroordeeld tot een gevangenisstraf van één jaar nadat ze schuldig werd bevonden aan fraude. In juli ging haar straf effectief in, maar nu – minder dan twaalf maanden later – is ze alweer op vrije voeten.

Afgelopen zomer zei Abby Lee nog in ‘Dance Moms: Abby Tells All’ dat ze haar tijd achter de tralies waarschijnlijk niet zou overleven. Nu had het ‘Dance Moms’-gezicht altijd al aanleg voor drama, want ondertussen is ze alweer uit de gevangenis.

Volgens verschillende bronnen viel het allemaal beter mee dan ze aanvankelijk dacht. Ze kon het redelijk goed vinden met enkele medeveroordeelden, volgde enkele vastgoedlessen en leerde hoe ze haar persoonlijke financiën moet beheren. Zeker geen slecht idee als je weet dat ze schuldig bevonden werd aan fraude.

Vroegtijdig vrijgelaten

Abby Lee mocht deze maand de gevangenis verlaten, maar moet de resterende maanden van haar straf doorbrengen in een zogenaamd ‘halfway house’. Hier komt ze terecht in een veilige omgeving die haar opnieuw structuur moet aanleren en waar ze voldoende begeleiding krijgt. Zo helpen ze haar in de zoektocht naar een nieuwe job en krijgt ze hier verder financiële tips. Als alles goed gaat, zit haar straf er midden mei volledig op.

Op haar sociale media – die ook tijdens haar verblijf in de gevangenis onderhouden werden – viert ze haar vrijheid alvast met een post over Kermit de Kikker.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.