Home celebs 9 komische momenten van schijtluis Jani op metalcruise

9 komische momenten van schijtluis Jani op metalcruise

We zijn fier op onze moshende Jani!

SBS Belgium
Jani gaat vanavond op metalcruise met Vlaanderens favoriete geluidsman Pascal Braeckman. En dat wil je niet missen, geloof ons. Gaandeweg baant Jani zich een weg door de voor hem onbekende metalwereld. Hopelijk helpt deze 'Jani gaat…'-afleveringen heel wat vooroordelen over het 'metalgespuis' de wereld uit.

We moeten eerlijk zijn. Wanneer zijn metalcruiseavontuur nog maar net van start ging, was Jani nog niet helemaal into moshen, zwart-wit beschilderde gezichten, enge kleurlenzen en screamen wat de klok slaat. Het eerste waarvan onze lievelingsstylist dan ook laaiend enthousiast werd, was het aanzicht van de sjakossenwinkel op het cruiseschip.

via GIPHY

Wanneer Jani wat later de mannen van de deathmetalband Belphegor tegen het lijf liep, was het kot helemaal te klein. Eerst deed hij een poging tot weglopen

via GIPHY

… en wat later besliste hij dekking te zoeken.

via GIPHY

Net als de rest van Vlaanderen, worden wij intens gelukkig wanneer we geluidsman Pascal Braeckman op ons televisiescherm zien verschijnen. Pascal had ogenschijnlijk niet al te veel last van de horden metalkapoenen waardoor de twee omringd werden. Al kan dat natuurlijk ook gelegen hebben aan het aantal pintjes dat hij gedurende de metalcruise langs zijn keel liet glijden.

via GIPHY
via GIPHY

Wat later dierf Jani dan toch enkele vraagjes te stellen aan Dani Filth, frontman van de Britse metalband Cradle of Filth. Eerst nog wat oefenen op de uitspraak van zijn naam, misschien.

via GIPHY

En vanaf toen was het hek plotsklaps van de dam. Crowdsurfen en moshen bleken opeens de normaalste zaak van de wereld voor metalfan Jani.

via GIPHY

Zijn liefde voor metal drukte hij uiteraard het liefst op zijn eigen manier uit.

via GIPHY

En Pascal, die bleef tot het einde van de metalcruise een ware Jani-fan. En ook onze liefde voor Jani zal nooit ofte nimmer vervagen. Waar kunnen we zo'n das kopen?!

via GIPHY

De vorige afleveringen gemist? Dit waren Jani's beste momenten uit:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.