Home celebs Jennifer Garners hilarische ode aan reizen doet je met heimwee terugdenken aan...

Jennifer Garners hilarische ode aan reizen doet je met heimwee terugdenken aan je laatste tripjes

In haar 'Travel: A Memorial' passeren verschillende reisvideo's en -foto's de revue.

Jennifer Garner
© Getty

Het coronavirus heeft ons intussen bijna een jaar in zijn greep. Een pijnlijk jubileum dat we volgend jaar liever niet meer vieren. Ook actrice Jennifer Garner heeft het helemaal gehad met Miss Rona. Zij deelde op Instagram een hilarische en tegelijkertijd pijnlijke video waarmee ze ons met heimwee doet terugdenken aan een coronavrije wereld.

Festivals, etentjes met vrienden en fuiven tot in de vroege uurtjes, we doen er alles aan om het dit jaar wél nog mogelijk te maken. Ook van de citytrips en reisjes naar de zon die op onze bucketlist staan, hopen we in 2021 nog werk te maken. Want hoe mooi ons Belgenlandje ook mag zijn, we missen het om zorgeloos het vliegtuig op te stappen. En we zijn heus niet alleen, want ook Jennifer Garner heeft heimwee naar haar tripjes. Zoveel zelfs dat de actrice er een video over maakte en die op Instagram deelde.

Skinny jeans

In haar ode aan reizen, die ze de naam ‘Travel: A Memorial‘ gaf, passeren verschillende reisvideo’s en -foto’s op de tonen van een droevig liedje de revue. We zien haar wandelen op een laadbrug, sleuren met handbagage, dansen op een rolband, en vooral genieten van alle kleine gelukjes die bij reizen komen kijken. En slapen. Heel veel slapen. Hilarisch en herkenbaar, maar tegelijkertijd ook pijnlijk en confronterend om te beseffen dat we met z’n allen al bijna een jaar lang in hetzelfde schuitje zitten.

Garners video doet ons zelf verlangen naar de dingen die we anders zo haten aan de luchthaven: het dragen van onze bagage, vluchten die uitgesteld worden, ongemakkelijke stoeltjes, … En het is duidelijk dat niet alleen zij ervan geniet om terug te blikken op een coronavrije wereld, want haar video werd intussen al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Wat haar volgers vooral opvalt, is dat de actrice àltijd, zélfs op het vliegtuig, een skinny jeans draagt. Niet de meest comfortabele outfit, als je ‘t ons vraagt.

Het filmpje lokt ook heel wat grappige reacties uit. Zo schrijft auteur Erin Foster ‘Innige deelneming, ik stuur veel liefde’, laat een fan weten dat ze 24/7 naar Garners danspasjes zou kunnen kijken en eist ‘Grey’s Anatomy’-actrice Jessica Capshaw dat Garner met haar op reis gaat zodra het weer kan. Hopelijk is voor ons dan ook nog een stoeltje vrij! 

Lees ook: