Home Body & Mind Zeg vaarwel tegen je cellulitis

Zeg vaarwel tegen je cellulitis

Corbis
Cellulitis, het gevreesde C-woord. Toch is het niets waar je je over moet schamen, want bijna alle vrouwen hebben er last van. Volgende scrub is niet alleen makkelijk om te makkelijk, hij is ook nog eens enorm effectief. Hoera!

De grote vijand van cellulitis? Cafeïne! Cafeïne zorgt voor meer antioxidanten en zorgt er bovendien ook voor dat je huid strakker zal worden. Wanneer je regelmatig een cafeïnescrub gebruikt over een lange periode, zal je cellulitis verminderen. Je kan dit wondermiddeltje bovendien ook makkelijk zelf maken.

Benodigdheden:

  • 100 gram gemalen koffie
  • 6 eetlepels kokosnootolie
  • 3 eetlepels zeezout/suiker
  • Glazen kom

Instructies:

Het enige wat je moet doen is alle ingrediënten mengen in een grote kom. Als de kokosnootolie hard is, wrijf hem dan even warm tussen je handen. Zo wordt hij vloeibaar en is het makkelijker om te vermengen met de rest van de ingrediënten.

Shower time! Stap in de douche en breng de scrub aan op de zones waar je last hebt van cellulites. Masseer hem in met een draaiende beweging en spoel hem vervolgens af. Voor een optimaal resultaat kan je de scrub een keer per week gebruiken.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.