Home Body & Mind Stiekem naar de plastische chirurg

Stiekem naar de plastische chirurg

Body

Een Flairredactrice verrassen is niet makkelijk: we hebben al met héél wat straffe lezeressen gepraat. De assistente van een schoonheidskliniek slaagt er toch in: wanneer ze me helpt bij research voor een ander artikel, vertelt ze dat er regelmatig vrouwen zijn die stiekem een ingreep ondergaan. Excuseer?

Daar wil ik meer over weten en dus contacteer ik dr. Tonnard, plastisch chirurg bij CoupureCentrum Gent: “Dat is zeker geen nieuwe trend, het is een fenomeen dat ik al twintig jaar af en toe zie gebeuren, bij vrouwen van alle leeftijden. Vrouwen zullen hun plastische ingreep zelden rondbazuinen: vaak vertellen ze het alleen aan hun directe omgeving. Ze willen gewoon genieten van de complimentjes achteraf. En soms gebeurt het ook achter de rug van de partner”, aldus dr. Tonnard.

En zo begint mijn speurtocht naar twee lezeressen die stiekem in hun lichaam hebben laten snijden. Een zoektocht die makkelijker verliep dan ik dacht. Blijkbaar heeft Dr. Tonnard gelijk: deze vrouwen zijn geen uitzondering.

 

Michèle (31) verzwijgt haar borstlift voor haar man: “Mijn man is er zo aan gewend dat hij mijn blote borsten niet mag zien dat hij zich geen vragen stelt.”

Joke (30) vertelde alleen haar man en beste vriendin van haar borstverkleining: “Mijn zussen zouden dingen zeggen als ‘Je moet tevreden zijn met wie je bent’. Had ik geen zin in.”

Lees hun volledige verhaal in Flair.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.