Home Body & Mind STERK: mama toont betweters met enkele pijnlijke foto’s dat een keizersnede wél...

STERK: mama toont betweters met enkele pijnlijke foto’s dat een keizersnede wél pijnlijk is

Want ook een keizersnede is een 'echte bevalling'.

Als je een jonge mama bent, herken je het fenomeen vast wel. Andere mama's lijken soms hun manier van bevallen en opvoeden indirect beter te noemen dan de jouwe. Niets van aantrekken, zouden we zeggen. Maar soms verdienen ze weleens een stevig antwoord op hun betweterige opmerkingen.

Dat moet ook kersverse mama Raye Lee uit de Amerikaanse staat Missouri gedacht hebben. Zij schonk een tijdje geleven het leven aan een prachtig zoontje en moest door complicaties tijdens de bevalling een keizersnede ondergaan. En daarover zijn de betweterige mama's die wél een natuurlijke bevalling ondergingen niet mals…

Wanneer Raye vorige week beviel van haar zoontje, had ze zich niet verwacht aan de vele commentaren die ze te verwerken zou krijgen. Wanneer enkele andere mama's haar probeerden wijs te maken dat haar keizersnede niet als een 'echte bevalling' telt, beet Raye met een sterke Facebookpost van zich af. Volledig terecht!

Een straffe, gedetailleerde post over de gedachten en gevoelens die er voor, tijdens en na een keizersnede door het hoofd en lichaam van een kersverse mama gaan.

Lees meer: