Home Body & Mind Heb jij al van FOGO gehoord?

Heb jij al van FOGO gehoord?

Misschien heb je er wel last van...

Het FOMO-fenomeen (Fear Of Missing Out) kennen we ondertussen allemaal. We zijn bang om iets nieuws of leuks te missen. Maar misschien heb jij af en toe last van Fear Of Going Out (FOGO)…

Bier, cocktails, muziek, een zwembad en een helderblauwe zee. Je ziet ze allemaal voorbijkomen op Instagram. Kortom: je vriendinnen hebben de tijd van hun leven. En terwijl jij met een grote zak chips naar je lievelingsserie aan het kijken bent, heb je totaal niet het gevoel dat je iets mist. Dan heb jij geen last van FOMO, maar van FOGO.

Niet letterlijk

Fear of Going Out (FOGO) betekent natuurlijk niet letterlijk dat je bang bent om buiten te komen, maar je hebt gewoon geen zin om naar feestjes te gaan die massaal gedeeld worden op Facebook, Twitter of Instagram. En dat is tegenwoordig niet meer zo raar…

Als je op Instagram kijkt, zie je veel foto's van gezellig ingerichte kamers met sfeervolle lichtjes, zachte dekentjes en vintage details. Zulke posts geven wij massaal veel hartjes. Met andere woorden: thuisblijvers, jullie zijn niet saai.

Zullen we in de toekomst dan allemaal thuisblijven? Natuurlijk niet. We gaan nog altijd met plezier naar de festivalweides en beleven nog steeds de tijd van ons leven op scoutsfuiven. Maar hé, het is oké om gewoon eens thuis te blijven.

Bron: New York Magazine

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.