Home Body & Mind Deze vrouw sportte 100 dagen op rij, en dit is het resultaat

Deze vrouw sportte 100 dagen op rij, en dit is het resultaat

Wat een inspirerend verhaal!

Facebook: George Takei
Het is nog niet eens half januari en wij voelen de motivatie om onze goede voornemens te realiseren, al afzwakken. Daarom zochten we naar een inspirerend verhaal, en dat vonden we bij Lakeisha. Zij ging gedurende honderd dagen elke dag sporten en heeft zo haar levensstijl compleet omgegooid. Respect!

Wij vinden het al moeilijk om ons één keer per week naar de fitness te sleuren, dus we hebben veel bewondering voor Lakeisha. Zij ging gedurende honderd dagen elke dag naar de gym en heeft gedurende die periode een soort van videodagboek bijgehouden.
 

Eerst zien we hoe Lakeisha er in het begin uitzag. Ze was niet blij met haar uiterlijk, maar haar overgewicht had ook gevolgen voor haar zelfvertrouwen. ‘Ik heb mezelf altijd al onaantrekkelijk gevonden en vond mezelf ook niet geschikt om bijvoorbeeld te trouwen of om kinderen te krijgen’, aldus Lakeisha in het filmpje.
 

Tijd voor verandering

Genoeg is genoeg, besloot Lakeisha. Vervolgens gooide ze haar hele levensstijl om. Ze had met zichzelf de afspraak gemaakt dat ze honderd dagen aan een stuk zou sporten. Een afspraak die ze ook nagekomen is, ongeacht bepaalde omstandigheden.
 

‘Ik wil aan andere mensen laten zien dat je echt alles aan je leven kan veranderen’. Na 90 dagen was Lakeisha duidelijk leniger geworden, en op het einde was ze ook twee kledingmaten verloren. Ze was niet alleen meer dan 23 kilo afgevallen, ze voelt zich ook duidelijk beter in haar vel. ‘Ik zie mezelf weer graag’, legt ze uit in het filmpje. Chapeau!
 

Lees ook: