Home Body & Mind Deze foodblogster verklapt hoe ze alles kan eten wat ze wil, zonder...

Deze foodblogster verklapt hoe ze alles kan eten wat ze wil, zonder aan te komen

En zonder sporten!

Instagram: @i_actually_ate_that
Blogsters die wekelijks met een gigantische pot ijs of giant hamburger op de foto staan, maar eigenlijk alleen maar slaatjes eten, ze zijn alom vertegenwoordigd. Niet Rebecca Raben van Instagramaccount 'I Actually Ate That'. De jonge foodblogger verklapt maar al te graag hoe het komt dat ze kan eten wat ze wil, zonder aan te komen.

Een stuk red velvet cake dat omarmd wordt door een kilo slagroom en afgewerkt met sprinkles en chocoladestokjes, een taco met pulled pork en massa's saus of een portie elastische macaroni met kaas, héél véél kaas. Blogster Rebecca Raben werkt het allemaal naar binnen en deelt haar food pics met veel plezier met de buitenwereld op haar Instagramaccount 'I Actually Ate That'.

Toch komt Rebecca geen grammetje aan. Hoezo? Volgens haar zou het niet uitmaken wát ze eet, maar wel hóé ze het precies eet. 'Ik ben opgegroeid met te eten wat je gelukkig maakt,' vertelt Rebecca aan The New York Post. 'Voor mij zijn dat kilo's taco's, nacho's, late night pizza's, bagels en pasta. Ik ben eigenlijk een koe met vijf magen.'

'Ik bekijk eten als iets waarvan je moet genieten, niet iets om je mee vol te proppen,' gaat ze verder. 'Ik bestel nooit een tweede portie. Als ik een heerlijke pasta bestel, dan neem ik mijn tijd om daarvan te genieten. Het heeft geen zin om twee keer hetzelfde te eten.' Een goede manier om zelf te voelen wanneer je vol zit, vindt ook diëtiste Jessica Cording: 'Heerlijk. Dit kan heel goed werken omdat je jezelf niets moet ontzeggen. Het geeft het gevoel dat je jezelf aan het belonen bent, wat de druk van traditionele diëten wegneemt. Door deze richtlijnen te volgen, genieten de meeste mensen meer zonder de controle te verliezen, want het aspect van "de verboden vrucht"' is er niet.' Wel, dat vinden wij nog eens een heel strak plan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.