https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Body & Mind Deze fitnessgoeroes helpen je je goede voornemens vol te houden

Deze fitnessgoeroes helpen je je goede voornemens vol te houden

Strak lichaam, here i come!

Veer
Niemand is goed in het volhouden van goede voornemens als je het alleen moet doen. Vooral dat ideale lichaam is een eeuwige struggle. Gelukkig bestaan er heel veel manieren om toch gemotiveerd te blijven. Deze vrouwen helpen je daarbij.

Kayla Itsines

De 24-jarige Australische Kayla Itsines inspireert vrouwen om hun ideale bikinilijf te bereiken door haar BBG-guides. Die guides helpen je om in twaalf weken het beste van jezelf naar boven te halen op lichamelijk vlak. In november lanceerde ze ook de app 'Sweat with Kayla'. Zo kan je overal haar work-outs zien. Op Instagram en Facebook plaatst ze regelmatig voor-en-na-foto’s van vrouwen die haar richtlijnen volgen. Zie je het niet zitten om haar guides of de app te kopen? Geen probleem, want op haar Instagrampagina vind je veel filmpjes waarin ze haar routines toont.

 

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on

 

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on

Jan 22, 2016 at 9:13pm PST

Fitgirlcode

In maart 2014 besloten de Nederlandse Aranka en haar vriendinnen dat er iets moest veranderen. The Fit Girls, zoals ze zichzelf noemen, helpen vrouwen van over de hele wereld om de fitste versie van zichzelf te worden. Naast tips voor het ideale lichaam vind je op hun website ook recepten om je voedselpatroon gezonder te maken. Appelcake en brownies, maar dan zonder schuldgevoelens. Yes!

Girlslove2run

Lopen is perfect om je conditie te verbeteren en helpt ook bij het afvallen. Girls Love 2 Run is een inspiratiebron voor veel vrouwen om te starten met hardlopen, of om dat vol te houden. Ook recepten voor gezonde voeding, kleding en de perfecte hairdo voor hardloopsters zijn terug te vinden op hun website.

Nog op zoek naar een paar hippe loopschoenen om je sportoutfit compleet te maken? Klik hier.

Tekst door Lotte De Swaef

Bekijk ook:

Slank door juist te sporten

Bye bye buikvet zo raak je het kwijt

Deze 4 healthy foods worden waarschijnlijk superpopulair in 2016