Home Body & Mind 7 manieren om blijer te worden

7 manieren om blijer te worden

Corbis
Het hele jaar door gedurende de hele dag met een mega smile op ons gezicht lopen dat willen we allemaal. Toch is het doodnormaal om soms (of misschien wel vaak) grumpy, triestig of boos te zijn. Dankzij deze 7 manieren kom je een stapje dichter bij elke dag een happy person te zijn. 
  • Spendeer voldoende tijd met vrienden en familie 

Hoe druk je het ook hebt, maak tijd vrij voor je vrienden en familie. Zij zijn diegenen die zelfs wanneer het even niet gaat een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Probeer zo veel mogelijk onvergetelijke, leuke dagen samen te beleven want deze momenten maken je gelukkiger dan ooit. Wil jij het geheim kennen van een happy relatie? Lees het hier

  • Doe aan sport 

Hoewel bijna iedereen van ons er tegenop ziet maakt sport je wel degelijk een blijer mens. Het zorgt ervoor dat je je fysiek fitter voelt, dat je beter in je vel zit en dat je alles even kan loslaten. Ook al heb je er maar 1 keer per week tijd voor, je merkt het resultaat sneller dan je denkt. Een workout van 7 minuten zou zelfs al genoeg zijn (lees het hier)! 

  • Slaap meer 

Tijdens onze slaap herstelt het lichaam van wat het allemaal heeft moeten verwezenlijken doorheen de dag. Te weinig slaap zorgt er vaak voor dat mensen negatieve gedachten krijgen. Zoek uit hoeveel uur jij best slaap en probeer dat ritme vol te houden. Dat ritme zorgt ervoor dat je elke dag met het goede been uit bed stapt. Tips nodig om sneller in slaap te vallen? Je vindt ze hier

  • Ga vaker naar buiten 

Frisse lucht geeft je als de beste een energieboost. Heb je een kantoorjob? Ga dan wandelen tijdens je middagpauze. Wedden dat je 10x blijer terug aan je bureau zit? 

  • Help anderen 

Anderen helpen, zorgt ervoor dat je jezelf ook beter gaat voelen. En nee dan bedoelen we niet dat je elke week vrijwilligerswerk moet doen (al zou het wel mooi zijn!!). Je kan ook af en toe een Random Act of Kindness doen. 

  • Zorg dat je iets hebt om naar uit te kijken

Elke week moeten er leuke activiteiten in je programma zitten. 'Work hard, play harder', nietwaar? Een agenda vol toffe activiteiten zorgt ervoor dat je gelukkig wordt alleen al door aan de toekomst te denken. Een reis geboekt binnen 2 maanden? Daar kan je nu al van dromen…

  • Mediteer 

Probeer af en toe een moment voor jezelf in te plannen en denk na over alles wat je overkomt. Je zal snel merken dat er heel wat zaken zijn waar je dankbaar voor moet zijn. Leer genieten van de kleine dingen en probeer elke dag bij die dingen stil te staan. 

Allemaal mooi om te lezen. Maar wat als je nu echt de rottigste dag van je leven hebt? 

Dan kijk je toch gewoon 10 keer achter elkaar dit filmpje. Wij werden er in elk geval héél blij van. 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.