Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Helemaal gratis en voor niets!

Deze week bij Flair: het Zon(dig)dag-kookboek met de 39 lekkerste recepten van 5 jaar Zon(dig)dag

Het is zover! Na 5 jaar Zon(dig)dag, heb ik jullie én mijn favoriete recepten gebundeld in een kookboek. Het allerbeste nieuws? Dat kookboek krijg je deze week helemaal gratis en voor niets bij je Flair!


Op Flair.be is zondag al vijf jaar lang Zon(dig)dag. Op die dag krijgen jullie elke week een zalig zoet receptje in de vorm van een handige video. Zo kunnen jullie zien hoe makkelijk jullie ze zelf kunnen maken. Wat ik kan, kunnen jullie ook!

Vaker en vaker kreeg ik de vraag of ik er eens een kookboek van wilde maken... en zo geschiedde! In het Zon(dig)dag-kookboek vinden jullie jullie én mijn 39 (!) favoriete recepten van vijf jaar Zon(dig)dag, leuke anekdotes en tips, straffe cijfers (wist je dat jullie meer dan 8,8 miljoen keer keken?) én heel wat toffe illustraties van Niet Nu Laura.

Kan jij ook niet wachten om de lekkerste cinnamon rolls, Oreo-brownies, Milky Way-koekjes en frangipannekes te maken? Ren dan als een malle naar de (kranten)winkel en haal jouw eigen exemplaar in huis. Smullen!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content