Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Healthy is Funky

Het kookboek dat je smaakpapillen doet dansen!

WIN: het ‘Healthy is Funky’ kookboek van Mich Baron

© Healthy is Funky
Mich Baron is de funky lady achter Instagramaccount @healthyisfunky en bundelde haar heerlijke recepten en tips voor een gezonde levensstijl nu in het kookboek 'Healthy is Funky'. En jij kan een exemplaartje winnen!

Bye bye dure oogcrèmes, hellooo gezonde en plantaardige voeding. In haar zoektocht naar een gezonde levensstijl, ontwikkelde Mich Baron 10 funky basisregels die niet alleen je smaakpapillen laten dansen, maar heel je lichaam meeneemt op een funky roadtrip waarvan je begint te stralen aan de binnenkant, wat je uiteraard ook ziet aan de buitenkant. 

 

Healthy is Funky

 

En dat resulteerde in een fantastisch kookboek dat op een leuke manier de basisprincipes van gezonde voeding uitlegt en daarover nog een flink snuifje muziek strooit, met een song op maat van elk gerecht. Wij goten de songs alvast in een fijne playlist om jullie helemaal klaar te stomen. Koken was nog nooit zo'n groot feest!

 

 

Wil jij zo'n exemplaar van 'Healthy is Funky' winnen?

Beantwoord dan snel de vraag hieronder, doe een schietgebedje, en wie weet sta jij binnenkort al zingend de heerlijkste gerechten klaar te maken in je keuken. Deelnemen kan nog tot en met maandag 18 april, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content