Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

WIN: het boek ‘Help, ik ben papa’ van Frederik De Swaef

Hoera! Onze hoofdredacteur Frederik De Swaef bundelde zijn heerlijke columns in het boek 'Help, ik ben papa'. En jij kan een exemplaartje winnen!

Jarenlang ben je gelukkig met z’n tweetjes, en dan komt er een baby in je leven. Een prachtig wonder, maar ééntje dat alles op z’n kop zet.

 

Journalist én onze Flairhoofdredacteur Frederik De Swaef schreef er 40 grappige en eerlijke/ontroerende/herkenbare columns over, die hij verzamelde in het boek Help, ik ben papa.Het relaas van 13 maanden ouderschap, tussen de geboorte van zusje en broertje. Daarnaast goot hij zijn ervaringen als kersverse vader in 101 (on)nuttige weetjes over het dagelijks (over)leven met een baby in huis.

 

Een hilarisch boek dat elke jonge papa én mama zouden moeten lezen.

 

Help, ik ben papa

 

Zo kan je winnen

Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag, laat je gegevens achter en doe een schietgebedje. Klik hier voor het wedstrijdreglement. De wedstrijd loopt nog tot en met 7/11/2016.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

De wedstrijd loopt t/m 7/11/2016 om middernacht. De winnaars worden persoonlijk verwi­tigd. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Sanoma Media Belgium nv verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op de infolijn 015/67 80 05, via flairsec@flair.be, op www.fl air.be of per post naar Sanoma Media Belgium nv, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content