Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Valentijnscadeautje voor jezelf?

WIN: een Official Trut-trui van 9 Lemons

Toen we een tijdje geleden de Official Trut-truien van 9 Lemons aan jullie voorstelden, legde jullie massale enthousiasme hun webshop bijna plat. Tijd voor een wedstrijdje, dachten we! De Nederlandse jongens van 9 Lemons ontwierpen een érg leuke valentijnsversie van hun populaire sweater en wij mogen er vijf weggeven.

Official Trut

Wayne en Cas, de oprichters van creatief bureau 9 Lemons, willen met hun sweaters een statement maken tegen de vertrutting van de maatschappij. Voor hen mag het allemaal wat relaxter en mogen we wat vaker buiten de lijntjes kleuren. De definitie van een Official Trut luidt dan ook:

 

 

trut (de; m,v; meervoud: trutten)1 onelegante, saaie, stijve vrouw (ook wel gezegd van een man) Iedereen van jong tot oud die niet schuwt om zichzelf te laten zien en graag zijn of haar eigen pad kiest. Zelfverzekerd, stoutmoedig, sociaal, liefdevol, eigenzinnig, creatief en grappig zijn eigenschappen die op het lijf geschreven staan bij een Official Trut.

 

 

Op hun webshop vind je de trui ondertussen al in heel wat verschillende kleuren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Daarnaast zijn er ook Trut-shirts en -mutsen. De sweater waarvan wij vijf exemplaren uitdelen, is een special edition. Ter gelegenheid van het feest van de liefde op 14 februari kregen de Trut-letters een make-over met schattige hartjes. Het ideale  valentijnscadeautje voor je (single of verliefde) zelf, als je ’t ons vraagt.

 

official trut trui

 

Wil je ook een Official Trut worden? Het enige wat je moet doen, is onderstaande vraag oplossen, je gegevens achterlaten en hopen. Deelnemen kan tot en met zondag 7 februari, middernacht. Succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content