Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© instagram.com/ginscription.be

Want vandaag is het Gin & Tonic Day!

WIN: een heerlijke Gin & Tonic-box van Ginscription

© instagram.com/ginscription.be
Gin-tonic-lovers, verzamelt u, want vandaag is het International Gin & Tonic Day! En om dat te vieren, mogen wij enkele overheerlijke boxen van het Belgische Ginscription weggeven.

Wat is Ginscription?

Gin-tonic is al een hele tijd een enorm populair drankje, maar we grijpen nog al te vaak naar de klassieke gins. Ginscription wil daar verandering in brengen en je kennis laten maken met nieuwe en exclusievere gins door je elke maand (of zo vaak als je zelf wil) te verrassen met een leuke box. In het pakket: een bijzondere gin, bijpassende tonics, botanicals en een leuke verrassing. Bestellen doe je gewoon online. Ideaal als cadeautje voor jezelf, je lief of je gin-loving papsie.

 

 

A photo posted by @ginscription.be on

 

Hoe kan je winnen?

Beantwoord onderstaande vraag en doe een schietgebedje. Deelnemen kan tot en met vrijdag 15 april, middernacht. Niet gewonnen? Geen nood! Via de website van Ginscription kan je heel gemakkelijk zelf een box bestellen. 

 

Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content