https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© LEKKER

Het is er het ideale weertje voor

WIN: een fiets van LEKKER t.w.v. € 448

Sun is out, en dan willen wij heel graag met onze fiets naar het park rijden voor een picknick. Pluspunten als dat met zo'n coole fiets is als die van het fietsmerk LEKKER. En jij kan een exemplaartje winnen!

Retro & the City

LEKKER is een Australisch fietsmerk met Nederlandse roots. Ze hebben de leukste Hollandse fietsen, denk: tijdloos retrodesign in combinatie met moderne materialen. Ideaal om door de stad te cruisen, dus! Nu Australië voor de bijl is gegaan, verwachten we niets minder van de rest van de wereld. 😉

 

LEKKER fiets

 

Wedstrijdvraag

Hoe zeg je 'fiets' in het Frans?

A. Valo

B. Vélo

C. Volo

 

Zo kan je winnen

Sms FIETS-spatie-je antwoord op de wedstrijdvraag (A, B of C) naar 6644 (€ 1 per verzonden/ ontvangen sms) (bijvoorbeeld FIETS C).

 

Geen fiets gewonnen?

Gebruik de code 'FLAIR' op www.lekkerbikes.com en krijg een gratis slot bij bestelling van een fiets!

 

De wedstrijd loopt t/m 25/4/2016 om middernacht. Je betaalt € 1 per verzonden of ontvangen sms. Een volledige deelname bestaat uit 4 sms’jes. Max. € 4 per correcte deelname. De winnaars worden persoonlijk verwittigd op 28/4/2016. Sanoma Media Belgium nv komt op tegen gokverslaving en de financiële gevolgen daarvan. Je kan je telefoonnummer laten blokkeren teneinde elke deelname onmogelijk te maken. Alleen meerderjarigen (vanaf 18 jaar) kunnen deelnemen. Sanoma Media Belgium nv verzoekt ouders om toezicht te houden op hun minderjarige kinderen. Voor meer info over deze wedstrijd en het reglement kan je terecht op de infolijn 015/67 80 05, via games@ringring.be, op www.flair.be of per post naar Sanoma Media Belgium nv, Stationsstraat 55, 2800 Mechelen.

 

Voor het wedstrijdreglement klik hier.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content