https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Durf jij?

WIN: een duoticket voor Halloween in Walibi

Ook dit jaar kan je opnieuw in Walibi terecht voor Halloween. Monsters, zombies en andere griezelwezens nemen 's avonds maar al te graag het park over om je de stuipen op het lijf te jagen. En wij mogen enkele duotickets weggeven!

Griezelfans komen dit jaar ongetwijfeld aan hun trekken tijdens Halloween in Walibi. Van 15 oktober tot en met 6 november ben je nergens meer veilig. Clowns, zombies en andere creepy wezens duiken van alle uithoeken van het park op om echte dare devils op de proef te stellen. 

 

Dit was de opening van Walibi Halloween

[td_smart_list_end]

 

Ga samen griezelen

Durf je nog? Doe dan snel mee met de wedstrijd hieronder, want wij hebben nog enkele duotickets om te verloten onder onze lezeressen. Beantwoord snel onderstaande vraag, laat je gegevens achter en eet alvast een flinke bol look om de vampieren toch al op een afstand te houden. Deelnemen kan nog tot en met maandag 31 oktober 2016, middernacht. Klik hier voor het wedstrijdreglement.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content