Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Brouwerij De Koninck

Word een bierkoningin!

WIN: een bierverwenpakket en een rondleiding bij Brouwerij De Koninck

© Brouwerij De Koninck
Robine van Tilburg
Niets beter dan af en toe een lekkere frisse pint aan je lippen zetten. Helaas is nog niet elke vrouw een bierkoningin. En dat is geheel onterecht! Tijd voor verandering. Ben je al een bierliefhebster? Houden zo! Ben je het nog niet? Dan zal deze wedstrijd heel wat deuren voor je openen.

Sinds 1833 is Brouwerij De Koninck een vaste waarde in de Belgische bierindustrie. Hoe gaat het er in zo'n gigantische biertent aan toe, vraagt een mens zich dan af. We hebben er even op moeten wachten, maar op 1 september 2015 was het dan eindelijk zover. De Antwerpse Brouwerij De Koninck opende zijn deuren voor het brede publiek.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Wij werden uitgenodigd door de Antwerpse brouwerij om gezellig te komen pintelieren en verkenden de interactieve tour die De Koninck zijn gasten biedt. Tijdens de tour waanden we ons in de Efteling – en dat bedoelen we positief, maar dan met meer bier. Pratende schilderijen, gesimuleerde ritten in een De Koninck-camionette en afsluiten met een degustatie van drie heerlijke biertjes. Al dat fijns neemt een tot anderhalf uur in beslag. Een aanrader!

 

 

A photo posted by Flair België (@flairbelgie) on

 

 

Wil jij een bierverwenpakket en een rondleiding mét degustatie in Brouwerij De Koninck winnen? Dat kan! Het enige wat je moet doen is onderstaande vraag correct beantwoorden. En wie weet ben jij dan wel een van de gelukkige winnaars.

 

Het antwoord op de – zoals immer veel te makkelijke – wedstrijdvraag kan je gewoon vinden op de website van de brouwerij.

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

dk

 

 

Meer van onze acties en wedstrijden vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content