Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© The Searchers

Vanaf 3 mei speelt het romantische drama 'The Space Between Us' in de zalen.

WIN: 5 duotickets en soundtrack-cd’s van ‘The Space Between Us’

© The Searchers
Wij houden van films en al zeker van romantische drama's. Op 3 mei brengt filmdistributeur The Searchers het romantische drama 'The Space Between Us' in de zalen. Een film over een jongen, Gardner, die geboren is op Mars. Hij leert een meisje kennen online, en wil haar gaan bezoeken op aarde. Alleen weet niemand of Gardner wel zo lang kan leven op aarde. Een prachtig mooi en ontroerend verhaal. 

'The Space Between Us'

De film vertelt het verhaal van de 16-jarige jongen Gardner (Asa Butterfield). Hij is de eerste mens die op Mars is geboren en zijn moeder stierf tijdens z'n geboorte. Hij leert een meisje kennen online, Tulsa (Britt Robertson), en wil haar koste wat het kost ontmoeten. Hij onderneemt een lange reis naar de aarde. Niet alleen om Tulsa te ontmoeten, maar ook omdat hij op zoek is naar zijn vader. Het enige probleem is dat niemand weet of Gardner wel zo lang kan overleven op aarde. Een ontroerend en romantisch verhaal met een heleboel avonturen. Bekijk hieronder de trailer van 'The Space Between Us'. 

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

WIN WIN WIN

Kan jij net zoals wij ook al niet meer wachten tot de film in de zalen komt? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Flair mag namelijk 5 duotickets én soundtrack-cd's weggeven aan  lezeressen. Wat moet je hier voor doen? Wel, beantwoord onderstaande vraag, vul je gegevens in en wie weet mag jij binnenkort naar een cinema naar keuze samen met je lief of vriendin om 'The Space Between Us' te gaan kijken én krijg je de soundtrack-cd in je brievenbus. De wedstrijd loopt van 21 april tot 28 april middernacht. Het wedstrijdreglement vind je hier. Veel succes!

 

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content