Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Radbag

Wil je graag mooie herinneringen maken en die op camera vastleggen?

AFGESLOTEN – WIN: 4 x LOMO instant camera t.w.v. € 109,95 van Radbag

Radbag

Kerstmis staat voor de deur! Heb je nog geen cadeau voor je broer of zus? Of wil je jezelf gewoon verwennen met iets leuks? Dan hebben we goed nieuws, want wij mogen namelijk 4 (!) LOMO instant camera’s t.w.v. € 109,95 weg geven.

Niets is leuker dan je beste momenten vast te leggen op camera. Natuurlijk kan dat heel gemakkelijk met je smartphone, maar het is natuurlijk veel handiger om meteen een foto in handen te hebben die je kan ophangen boven je bed!

4 x LOMO instant camera

Wil jij zelf mooie herinneringen maken? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk vier exemplaren van de LOMO instant camera t.w.v. € 109,95 (exclusief fotopapier) in de kleur ‘San Remo’ weg geven. Het toestel neemt niet alleen toffe foto’s, maar het staat ook nog eens stijlvol op je kast!

Je kan de lomocamera met én zonder flits gebruiken, het toestel heeft een gewelfde spiegel waardoor selfies maken piece of cake wordt en er is ook een bevestiging voor statief en zelfontspanner per kabel aanwezig.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGESLOTEN!

Bedankt voor je deelname! Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, hou gewoon onze FacebookpaginaInstagram of app in het oog en blijf op de hoogte van al onze wedstrijdenBetter luck next time!

WIN WIN WIN

Wil je graag kans maken op één van de vier LOMO instant camera’s? Vul dan onderstaande wedstrijdvraag in, vul de schiftingsvraag in, laat je gegevens achter en wie weet ontvang jij binnenkort een mailtje dat je de gelukkige winnaar bent! De wedstrijd loopt van maandag 10 december tot zondag 16 december, 23.59 uur. De winnaars worden op 17 december op de hoogte gebracht. Good luck!

Wedstrijdreglement

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content