Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ZEB

We sluiten de cadeautjesweek af met een knaller van een wedstrijd!

AFGESLOTEN – WIN: 3 x dad sneakers van ASTRID Black Label t.w.v. € 99,95

© ZEB

We sluiten de cadeautjesweek af met een knaller van een wedstrijd. De allerlaatste giveaway van 2018 is er een voor echte fashionista’s. Wij mogen namelijk een paar hippe dad sneakers van Astrid Black Label t.w.v. € 99,95 weggeven aan drie gelukkige winnaressen!

De schoenentrend van het afgelopen jaar was zonder twijfel de dad sneaker. Je spotte ze in alle winkels, bij alle merken, in alle vormen en kleuren. Iedereen liep ermee rond! En ook in 2019 mogen de sneakers niet ontbreken in je kledingkast.

Tip: de sneakers staan niet alleen leuk onder je favoriete skinnyjeans, maar ook met een statementsokje en met je favoriete leopard-jurk. Heb je zelf nog geen paar om volgend jaar in te rocken? Of wil je gewoon nog een paar toevoegen aan je collectie? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen drie lezeressen namelijk verwennen met dad sneakers uit de elfde collectie van ASTRID Black Label by ZEB!

WIN WIN WIN

Wil je graag kans maken op de coole schoenen t.w.v. € 99,95? Vul dan onderstaande wedstrijdvraag in, beantwoord de schiftingsvraag, laat je gegevens achter en wie weet ontvang jij binnenkort een mailtje dat je de gelukkige winnaar bent! De wedstrijd loopt van zondag 16 december tot zaterdag 22 december 23u59. De winnaars worden op maandag 24 december op de hoogte gebracht. Good luck!

Wedstrijdreglement

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content