Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Voltage Pictures

Bekijk de 4 sexy films met gratis snacks en drankjes erbij én een leuke goodiebag.

WIN: duotickets voor de stomende ‘After’-marathon bij Kinepolis

We zijn weer in een bijzonder gulle bui! Omdat jullie zó enthousiast werden bij de gedachte aan een ‘After’-marathon, besloten we samen met Kinepolis heel wat duotickets weg te geven. Waag je kans!

Als jij op deze wedstrijd klikte, ben je ongetwijfeld een enorme ‘After’-fan. En je bent niet alleen! Daarom organiseert Kinepolis een ware ‘After’-marathon. De drie voorgaande films brengen je zo meteen in de juiste stemming om de gloednieuwe film ‘After Ever Happy’ te ontdekken, uiteraard met de nodige snacks en drankjes erbij!

Het verhaal

In ‘After Ever Happy’ staat Tessa staat voor een hartverscheurende keuze: blijft ze stug proberen om Hardin en hun relatie te redden, of kiest ze eindelijk voor zichzelf? Hardin blijft na het huwelijk van zijn moeder in Londen, waar hij steeds verder wegzinkt in een zwart gat. Tessa keert terug naar Seattle en krijgt tragische gebeurtenissen te verwerken. Als ze willen dat hun liefde overleeft, moeten ze eerst aan zichzelf werken. Maar leiden hun paden hen terug naar elkaar?

Bekijk de trailer van de film hier.

WIN WIN WIN

Dankzij onze wedstrijd kan jij op woensdag 24 augustus om 13u30 mét een +1 van de ‘After’-marathon gaan genieten in een Kinepolis-vestiging naar keuze. Je bekijkt er de drie films ‘After’, ‘After We Collided’ en ‘After We Fell’ én de gloednieuwe ‘After Ever Happy’, vergezeld van gratis snacks en drankjes. Tussendoor worden er uiteraard enkele plaspauzes ingelast. Na afloop van de marathon ga je bovendien met een leuke goodiebag weer naar huis. Waag snel je kans!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content