Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Martini

Aperitiefje in de lucht, iemand?

WIN: een ballonvlucht voor vijf mét Martini-aperitief

Nu de zon zich eindelijk weer laat zien, trakteren Flair en Martini je op een wel héél speciale aperitief: ín een luchtballon! Maak nu samen met vier vriend(inn)en kans op een apero die jullie nooit meer zullen vergeten.

Hoera: Martini bestaat dit jaar 160 jaar en dat betekent: trakteren! Altijd al gedroomd van een ballonvlucht? Dan heb je geluk want Flair en Martini geven samen de leukste apero van het jaar weg! Geniet samen met je familie, vrienden of vriendinnen van een ballonvaart bij zonsondergang, inclusief heerlijke Martini-cocktails.

Wat je mag verwachten

Per ballonvaart kunnen er vijf personen mee, bovenop de Martini-hostess en de piloot. De luchtballon vertrekt ofwel in regio Antwerpen en stijgt op in Brasschaat, Kieldrecht of Waasmunster. De exacte locatie zal afhangen van de windrichting en windsnelheid op de dag zelf natuurlijk. Ook in regio Brussel is het mogelijk een ballonvaart te doen. Daar zal de ballon opstijgen in Céroux of Aalst.

Alle winnaars worden opgehaald en naar de vertreklocatie gebracht én nadien natuurlijk ook weer naar huis. In totaal geniet je ongeveer een uur lang van de zalige ballonvaart met apero, waar wacht je nog op?

WIN WIN WIN

De wedstrijd loopt van 14 tot en met 21 augustus 2023.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content