Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

We blijven de horeca steunen. Houd dus zeker je Flairpockets bij!

GOED NIEUWS: we verlengen de geldigheid van enkele Flairpockets!

De redactie

Sinds enkele maanden wordt het verloop van onze pockets een beetje verstoord door – je hebt er misschien weleens van gehoord – het coronavirus. Maar no stress want we hebben besloten om de geldigheid van enkele pockets te verlengen, speciaal voor jullie!


We weten dat velen onder jullie in het bezit zijn van enkele Flairpockets en hier vragen over hebben. Zo loopt de geldigheid van de pockets ‘Driegangendiner voor 2 vanaf € 39’, ‘Naar de beautyfarm met 2 voor de prijs van 1’ en ‘Heerlijk ontbijt voor € 10’ nog steeds, maar deze adresjes hebben jammer genoeg tijdelijk de deuren moeten sluiten.

Het blijft nog even koffiedik kijken, maar van zodra we weten wanneer deze adresjes de deuren opnieuw mogen openen, brengen we jullie meteen op de hoogte van de nieuwe geldigheidsdata. Hou deze pockets dus zeker nog even bij!

Stay in touch


Je kan alle updates over de pockets steeds terugvinden onder het tabblad ‘acties’, dat je terugvindt in ons websitemenu, en natuurlijk ook via onze socialmediakanalen! We zijn er voor jullie dus stay in touch!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content