Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Boordevol tips voor een stralende make-uplook, een onvergetelijk minifeest, de mooiste (betaalbare) foto's, de zaligste huwelijksnacht...

Deze week bij Flair: onze gloednieuwe trouwspecial featuring Bab & Vincent mét gratis kousenband

Deze week krijg je helemaal gratis en voor niets onze trouwspecial bij je Flair. Niemand minder dan topkoppel Bab Buelens en Vincent Banić zijn modelpaar van dienst.


Na onze succesvolle Trouwspecials van de afgelopen jaren, hebben we ook deze week een gratis trouwspecial (dit jaar mét gratis kousenband!) voor jou in petto. Je betaalt dus de gewone Flairprijs en krijgt daarvoor in de plaats: je wekelijkse Flair én onze Trouwspecial én een kousenband. Topdeal als je ’t ons vraagt!

In onze Trouwspecial lees je heel wat tips voor een minifeest met maxipret (en hoe je er toch gasten bij kan betrekken) en dat van je eigen make-uplook verzorgen over de leukste (betaalbare) foto’s tot de zaligste plekjes om jullie huwelijksnacht te spenderen en zoveel meer.

2 weken in de rekken


Geraak je deze week niet in de (kranten)winkel? Geen nood! Onze Trouwspecial blijft gezien z’n populariteit ook dit jaar twee weken in de rekken liggen. Zo kan je er zeker eentje bemachtigen. Graag gedaan!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content