Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

YESSS: dankzij Shedeals kan je gratis een veggieproduct bij McDonald’s gaan proeven

McDonald’s heeft dit jaar een gloednieuw vegetarisch menu gelanceerd: Make it Veggie! Het is een heerlijk alternatief voor de McDonald’s-producten mét vlees. Zin om te proeven? Dan hebben wij héél goed nieuws. Dankzij Shedeals mag jij in een McDonald’s naar keuze in België gaan proeven van een McChicken Veggie, de Maestro Wacko Guaco Veggie of een vegetarisch variant van de McWrap Chicken.

Make it Veggie


Wil je nieuwe smaken ontdekken? Wat dacht je van het gloednieuwe McDonald’s ‘Make it Veggie’-concept? Proef van de McChicken Veggie, de Maestro Wacko Guaco Veggie en de McWrap Chicken in een vegetarische versie. De kipfilet wordt vervangen door een vegetarische filet. Dit product op basis van afgeroomde melk is een heerlijk alternatief voor vlees. Het bevat natuurlijke vitaminen B1 en B12, en geen kunstmatige conserveermiddelen, kleur- of smaakstoffen. De wraps en burger van dit nieuwe concept bevatten geen vlees, kip of vis, en zijn dus geschikt voor vegetariërs en iedereen die een keer geen vlees wil eten.

McChicken Veggie

Een klassieke McDonald’s in een vegetarisch jasje. Een gepaneerde veggiefilet op basis van afgeroomde melk, een beetje citroensaus en knapperige salade.

Maestro Wacko Guaco Veggie

Met de Wacko Guaco is het elke dag een feest! De uitbundige kleuren en verrassende contrasten zullen iedereen verrassen. Laat je verleiden door de filet met verse guacamole en een mengsel van kruiden.

McWrap Chicken Veggie

De McWrap Chicken Maredsous met zijn traditioneel rijpe Maredsous Character kaas heeft een unieke smaak. De kip wordt in de veggie-variant vervangen door een gepaneerde veggiefilet, met daarbij verse salade en een portie citroen-mayonaisesaus in een heerlijke tortilla.

Voorwaarden

  • De Shedealsaanbieding is geldig van 19/10/2017 t.e.m. 30/11/2017 in alle Belgische McDonald’s restaurants.
  • Deze bon is geldig voor 1 veggieproduct naar keuze: de McChicken Veggie de Wacko Guaco Veggie, en de McWrap Veggie.
  • 1 bon per dag en per persoon.
  • Aanbieding niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties.
  • Niet geldig in de e-kiosken.
  • Niet op de openbare weg gooien.

Klik hier om de bon GRATIS te downloaden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content