Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dimitri Lowette

Self-love wordt een vaste waarde in je favo magazine.

SELF-LOVE: vanaf nu krijg je elke week de nodige dosis zelfliefde in je Flair

© © Dimitri Lowette
De redactie

Zoals je ongetwijfeld al merkte, zit je Flair sinds kort in een gloednieuw jasje. De belangrijkste nieuwkomer als je ’t ons vraagt? Ons nieuwe katern ‘Self-love’.


69 % van jullie vindt zichzelf te dik, 5 % vindt zichzelf dan weer te dun. Dat zijn slechts enkele van de hallucinante cijfers die uit onze grote self-love-enquête kwamen. Daaraan namen bijna 8000 jonge vrouwen deel (ontdek hier de overige cijfers). Hoog tijd voor verandering!

Self-love aan de top


Die cijfers hebben ons serieus wakker geschud en bevestigen nog maar eens dat het nodig was om self-love een vaste waarde te maken in je gloednieuwe Flair. Twintigers zijn nog niet blij met hun spiegelbeeld én zijn vaak onzeker over hun zoektocht naar werk, hun plaats in deze wereld, hun identiteit, ….

Flair wil samen met jou op zoek gaan naar meer zelfliefde. Daarom maken we het onderwerp een vaste waarde in je wekelijkse Flair. Starten zullen we het nieuwe katern telkens met de bekende ‘My body & me’, een klassieke rubriek in Flair die al jaren heel erg graag gelezen wordt.

Ook de mode- en beautypagina’s horen thuis in het onderdeel ‘Self-love’. Niet opdat kleding en make-up je ‘perfecter’ zouden maken, maar om er plezier mee te beleven en je persoonlijkheid te kleuren. Daarnaast zal je hier ook onze body- en mindstukken terugvinden én elke week een nieuwe self-love letter die lezeressen aan zichzelf schreven. Self-love aan de top!

Naast Self-love, zal je ook drie andere katernen in je vernieuwde Flair spotten. Je Flair beginnen, doen we vanaf nu wekelijks met ‘Talking Points’, waarin we bijbabbelen met jullie. In Gen F’ laten we jullie zelf aan het woord in interviews en jullie socialmediaposts en in onze bekende ‘Chillax’, tonen we jullie nog steeds de leukste hotspots en de lekkerste receptjes. Maar om je nieuwe Flair écht te ontdekken, ga je ‘m natuurlijk maar best in de (kranten)winkel halen. Veel leesplezier!

Over ons


Flair is het grootste en leukste mediamerk voor jonge mensen. We bereiken elke maand ruim drie miljoen lezers met onze verhalen. Flair inspireert en empowert met diverse, inclusieve en optimistische verhalen, beelden en meningen. En we willen samen met jullie de wereld nét dat tikje mooier maken. Door elke dag slimme(re) keuzes te maken. Door eens vaker voor duurzaam te kiezen. Door weg te blijven van stereotiepe schoonheidsidealen.

Door onszelf liever te zien en te aanvaarden zoals we zijn. We streven niet naar perfectie, maar naar self-love. Want alles begint bij jezelf graag zien. En samen kunnen we dat beter dan alleen. When we empower each other, we are more powerful.

Welkom in de heerlijk imperfecte wereld van Flair!


 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content