Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Boost jouw zomer met heel wat receptjes, work-outvideo's, self-love-invuloefeningen, lees- en luistertips...

DOWNLOAD HIER: het 30-dagen-plan van Flair samen met Gudrun en Celien van BOOST!

De redactie


Deze week vind je onze heuse Self-lovespecial in samenwerking met Gudrun en Celien van BOOST! in de rekken. En daar hoort een moodbooster in de vorm van een 30-dagen-plan bij.


In het hart van je Flair vind je deze week een prachtige mood-boosterposter die je kan uitscheuren en ophangen. In zijn 30 vakjes vind je voor elke dag van de maand work-outvideo’s, receptjes, tips om je self-love te boosten… Kortom: alles wat je nodig hebt om er een zomer vol self-love van te maken.

Als je je hieronder aanmeldt of je gegevens achterlaat, kan je het volledige 30-dagen-plan helemaal gratis en voor niets downloaden. Je kiest zelf of je ‘m nu op je gsm of laptop laat staan of afprint. We voorzien telkens een link waarop je kan klikken én een QR-code die je kan scannen met je gsm. Handig!

Psst… Je vindt in het plan dat je hieronder kan downloaden ook een code die je maar liefst € 39 korting geeft op de BOOST!-app. Nog niet zeker? Dan kan je ‘m een weekje gratis testen.Klik op de afbeelding hieronder en download zo helemaal gratis het FlairxBoost-30-dagen-plan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content