Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij trakteren je op een gezonde wrap of bowl, een sapje, een fles fitchonaise, fit crunchies én een totebag bij Fitchen.

Deze week bij Flair: een gratis (!) fit-menu bij Fitchen

We zijn weer in een bijzonder gulle bui. Als je deze week je Flair in huis haalt, zorgen wij voor een gratis lunch bij Fitchen.


Wat je zoal mag verwachten in je lunchbox bij Fitchen? Een wrap of bowl, een cold pressed juice, een fles Fitchonaise, een zakje fit crunchies én een totebag. En dat helemaal gratis en voor niets. We hebben onszelf weer overtroffen, we know!

Het enige wat je moet doen is je naar de (kranten)winkel reppen om je Flair in huis te halen, je bon inruilen bij Fitchen en smullen geblazen! Fitchen heeft vestigingen in Antwerpen, Brugge, Gent en Leuven. Check hier alle adressen.

Wandeling met gratis lunch


Woon je zelf niet in de buurt van een vestiging? We hebben aan alles gedacht! We stippelden speciaal voor jou stadswandelingen uit in Antwerpen, Brugge, Gent en Leuven die passeren langs een Fitchen-vestiging. Als jij je Flair in huis haalt, zorgen wij voor je gratis lunch tijdens de wandeling! 😉 Verlekker je hier alvast op het uitgebreide menu.

fitchen omslag

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content